Hello… Elin Wickström

Elin Wickström är till vardags marknadschef på Struktur, ett företag som hjälper kunder att utveckla kontor och lokaler till fantastiska och dynamiska mötes- och arbetsplatser. Tillsammans med kollegorna Linda Tufvasson och Anders Cedérus skriver hon på Stukturs påjobbetbloggen, en blogg som med skarpa iakttagelser och insikter, ger tips och vägledning till bättre arbetsmiljöer.

– Hur tror du att vi kommer att organisera oss på det framtida kontoret/arbetsplats?

Kontoret kommer fungera som sambandscentral, ditt de anställda söker sig för att utbyta kunskap, få stöd av den bästa tänkbara tekniken, och för att samarbeta. Dom kommer vara betydligt mindre, och mer likna kaféer /hotell, där medarbetarna, precis som gäster på ett hotell, är den viktigaste resursen och därför får den bästa servicen för att kunna utför sitt jobb.

– Hur skapar man bra arbetsmiljö?

Genom att observera de människor som ska vistas där, analysera deras behov idag, och vilket företag man vill vara i framtiden. Vilket arbete ska dom utföra, och vilka funktioner behövs för att göra detta på mest effektivt vis? Snegla inte åt sidorna, fokusera på ert bolags behov, medarbetare och varumärke. En bank måste inte se ut som en bank bara för att den brukar se ut på ett speciellt vis. (Nämligen fula kontor med tråkiga arbetsmiljöer.)

– Ge ett exempel på en ny produkt som på ett banbrytande sätt kommer att

förändra hur arbetsplatsen ser ut i framtiden.

Kommande versioner av Iphone/Ipad

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: